Om Polstjärnan

Polstjärnan är ett konsultbolag där en person i dagsläget arbetar.
Genom Polstjärnan erbjuder jag

Mina kompetenser


 • Ägarledda bolag
  Jag har haft ledande roller i fyra ägarledda bolag, som vd, försäljningschef och styrelseledamot. I samtliga har jag lett förändringsarbete på en del av resan från ägarlett till ägarstyrt. Jag har mycket stor erfarenhet och kunskap om de speciella omständigheter som råder i ägarledda bolag i förändring.

 • Försäljning och säljledning
  Försäljning har varit en röd tråd genom hela min karriär och även min barndom. Min tyngdpunkt ligger i storkundsbearbetning och internationell B2B-försäljning via distributör. Jag har mer än 10 års erfarenhet av att bygga säljteam och driva säljkår och distributörer.

 • Internationella relationer
  Jag pratar flytande engelska, franska och ryska och har bott i Moskva, London och San Fransisco. Jag har byggt och underhållit nätverk av partners i >20 länder i 5 världsdelar.

 • Ledarskap i förändring
  Jag har lett förändringsarbeten i många olika organisationer och har utvecklat en förmåga att kombinera lugn och trygghet med en målmedveten strävan att nå uppdragets målsättningar.

 • Branscher
  Jag har verkat i flera olika branscher i mina roller som interimschef och som anställd. Jag har utvecklat en förmåga att snabbt sätta mig in i och förstå företags nuläge och utmaningar. Min tyngdpunkt har jag inom medicinteknik och tillverkande industri.

 • Strategi och bolagsstyrning
  Jag har i mina ledande roller utvecklat en stark förmåga att förstå och utveckla strategier för företag i olika faser.

 • Social kompetens
  Min allra främsta förmåga är att nätverka, bygga relationer och få folk i min omgivning att trivas.

Referenser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nis
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nis